Eyeliner training

ACADEMY

EYELINER

IMG_20200428_112427_977

De opleiding pmu eyeliner duurt 3 dagen.


Deze opleiding is ideaal om als starter alle informatie omtrent permanente make up te leren en de klassieke eyeliner techniek van permanente make up toe te passen.

Tijdens deze krijg je alle informatie die je nodig hebt. Je ontvangt ook een starterspakket waarmee je de eerste 10 klanten kunt behandelen. Op de derde dag ga je onder begeleiding op jouw eigen model oefenen.


DAG 1Op dag 1 leer je alle basics over o.a. hygiëne en veiligheid volgens de richtlijnen. Ook word je op dag 1 geïntroduceerd met onze eyemapping techniek. Vervolgens leer je alle basics over o.a. kleurentheorie, contra-indicaties en
huid anatomie.

DAG 2


Op dag 2 starten we met een vragenronde, dit geeft je de mogelijkheid om alle informatie van dag 1 op een correcte manier te verwerken. Later leer je de speciale verschillende technieken in en gaan we aan de slag op latex. Daarna volg je een volledige eyeliner behandeling mee van intake tot nazorg. Surplus krijg je een grondige apparaat introductie en oefenen we verder op latex.

DAG 3


Op dag 3 is het praktijk examen. Na 2 intensieve
dagen van training is het nu jouw beurt om te werken
op een echt model! Praktijk is zeer belangrijk daarom werk je op dag 3 op 2 modellen! Je krijgt steeds de nodige ondersteuning tijdens de uitvoering van de aangeleerde technieken.

ONLINE PLATFORM


In onze academy heb je een extra support. Elke cursist heeft via een persoonlijke login toegang tot ons online platform. Zowel tijdens de opleiding tot 6 maand erna, kan je alle leerstof bekijken in de vorm van online filmpjes.

De prijs voor de cursus is €2250,- excl. btw  en bij deze cursus zit er een starterskit bij t.w.v. €500,-.


Het betalen in termijnen voor jouw masterclass is mogelijk. Wij bieden verschillende opties aan. 


  • 3 termijnen; € 750 per maand
  • 2 termijnen; € 1125 per maand
  • Éénmalig het bedrag van € 2250


Bedragen zijn excl. btw.

ACADEMY

EYELINER & LIP BLUSH

Leer de 2 populairste technieken samen!