Microblading training

ACADEMY

MICROBLADING

shade en blade 2

De opleiding ombre brows manueel duurt 2 dagen.


Deze opleiding is ideaal om als starter alle informatie omtrent permanente make up te leren en de ombré powder brows techniek van permanente make up toe te passen.

Tijdens de Opleiding Ombré powder brows krijg je alle informatie die je nodig hebt. Je ontvangt ook een starterspakket waarmee je de eerste 10 klanten kunt behandelen. Op de tweede dag ga je onder begeleiding op jouw eigen model oefenen.

De Opleiding Ombré powder brows wordt aangeboden aan een groep van maximaal 4 cursisten. Met een kleine groep kunnen wij veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding. Ook na de opleiding kun je altijd terecht met vragen via de WhatsApp groep die wij aanmaken.

DAG 1Op dag 1 leer je alle basics over o.a. hygiëne en veiligheid volgens de richtlijnen. Ook word je op dag 1 geïntroduceerd met onze browmapping techniek. Vervolgens leer je alle basics over o.a. kleurentheorie, contra-indicaties en
huid anatomie.

DAG 2


Op dag 2 starten we met een vragenronde, dit geeft je de mogelijkheid om alle informatie van dag 1 op een correcte manier te verwerken. Later op de dag ga je zelf aan de slag op je model.

ONLINE PLATFORM


In onze academy heb je een extra support. Elke cursist heeft via een persoonlijke login toegang tot ons online platform. Zowel tijdens de opleiding tot 6 maand erna, kan je alle leerstof bekijken in de vorm van online filmpjes.

De prijs voor de cursus is €1500,- excl. btw  en bij deze cursus zit er een starterskit bij t.w.v. €265,-.Bedragen zijn excl. btw.

ACADEMY

OMBRE BOWS & LIP BLUSH

Leer de 2 populairste technieken samen!