Ombre brows & lip blush training

ACADEMY

OMBRE BROWS & LIP BLUSH

De opleiding ombre brows & lip blush duurt 4 dagen.


Deze opleiding is ideaal om als starter alle informatie omtrent permanente make up te leren en de  techniek van permanente make up toe te passen.

Tijdens de  krijg je alle informatie die je nodig hebt. Je ontvangt ook een starterspakket waarmee je de eerste 10 klanten kunt behandelen. Op de derde dag ga je onder begeleiding op jouw eigen model oefenen.

De Opleiding wordt aangeboden aan een groep van maximaal 4 cursisten. Met een kleine groep kunnen wij veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding. Ook na de opleiding kun je altijd terecht met vragen via de WhatsApp groep die wij aanmaken.

DAG 1Op dag 1 leer je alle basics over o.a. hygiëne en veiligheid volgens de richtlijnen. Ook word je op dag 1 geïntroduceerd met onze brow & lipmapping techniek. Vervolgens leer je alle basics over o.a. kleurentheorie, contra-indicaties en
huid anatomie.

DAG 2


Op dag 2 starten we met een vragenronde, dit geeft je de mogelijkheid om alle informatie van dag 1 op een correcte manier te verwerken. Later leer je de speciale ombre  & blush technieken in en gaan we aan de slag op latex. Daarna volg je een volledige ombre brows & lip blush behandeling mee van intake tot nazorg. Surplus krijg je een grondige apparaat introductie en oefenen we verder op latex.

DAG 3 & 4


Op dag 3& 4 is het praktijk examen. Na 2 intensieve
dagen van training is het nu jouw beurt om te werken
op een echt model! Praktijk is zeer belangrijk daarom werk je op dag 3 & 4 op 2 modellen! Je krijgt steeds de nodige ondersteuning tijdens de uitvoering van de aangeleerde technieken.

ONLINE PLATFORM


In onze academy heb je een extra support. Elke cursist heeft via een persoonlijke login toegang tot ons online platform. Zowel tijdens de opleiding tot 6 maand erna, kan je alle leerstof bekijken in de vorm van online filmpjes.

De prijs voor de cursus is €2800,- excl. btw  en bij deze cursus zit er een starterskit bij t.w.v. €650,-.