HAARPIGMENTATIE

Ben je op zoek naar een professionele haarpigmentatie? Stop dan maar met zoeken en maak een afspraak bij ons. Een haarpigmentatie zorgt voor een vollere haardos en shaven look en is perfect tegen haarverlies of kaalheid.

Onze specialisten helpen je jouw zelfzekerheid terug te krijgen en gelukkiger te zijn. Kom snel langs in ons salon in Bassevelde voor een haarpigmentatie! We bieden verschillende soorten looks aan, waaronder ook de shaven look. Wij gebruiken enkel de beste technieken en materialen en hygiëne staat voorop bij ons!

Shaven look

Bij een shaven look zie je stoppels in de vorm van een mooie haarlijn die we realiseren door middel van een haar tattoo. Doordat wij gebruik maken van de beste inktsoorten, technieken en materialen is deze haar tattoo niet met het blote oog te onderscheiden van stoppels.

  • Ideaal voor diegenen die steeds hun haar op +- 1 mm lengte dragen en houden.
  • Het resultaat is volledig natuurlijk ogend, niet te herkennen als virtuele haarstoppels.

Optische haardichtheid

Micro Haar Pigmentatie (MHP) kan echte haarfollikels perfect nabootsen. Bij deze pigmentatietechniek worden minuscule puntjes pigment net onder het huidoppervlak op het hoofd gebracht. Deze haarpigmentatie, die we uitvoeren in ons salon in Bassevelde, wordt gebruikt om het haar optisch voller te laten lijken. Doordat de hoofdhuid met pigment puntjes wordt bedekt, krijgt uw haarcoupe namelijk een vollere uitstraling.

Litteken camouflage

Ondanks dat de technieken van haartransplantatie steeds beter zijn geworden, zijn er nog steeds specialisten en klinieken die hun patiënten achterlaten met littekenvorming op het hoofd. Meestal is dat op het achterhoofd dat wordt gebruikt als donorgebied. Het komt ook voor dat de getransplanteerde haren niet groeien. Dit veroorzaakt inconsistentie in de haarstructuur en valt daardoor op. Scalp Micropigmentatie of Micro Haarpigmentatie kan in deze situatie de littekens camoufleren en de dichtheid opvullen. Tevens is microhaarpigmentatie een oplossing voor littekens veroorzaakt door een ongeluk of operatie. Door deze techniek worden littekens gecamoufleerd en onzichtbaar gemaakt.

Prijzen

prijzen microhaarpigmentatie
Maak een afspraak