HAARPIGMENTATIE

NOOIT MEER KAALEen MHP-behandeling zorgt voor een vollere haardos of shaven look

Onze specialist helpt je om bij haarverlies of kaalheid zelfverzekerder en gelukkiger te zijn met haar pigmentatie.

We hanteren uitsluitend de beste inkten, technieken en materialen.

WAT WE DOEN


SHAVEN LOOK


Een shaven look waarbij er stoppels zijn te zien in de vorm van een mooie haarlijn, dit kan worden gerealiseerd door middel van een haar tattoo. Doordat wij gebruik maken van de beste inkten, technieken en materialen is deze haar tattoo niet met het blote oog te onderscheiden van stoppels.  • Ideaal voor diegenen die steeds hun haar op +- 1 mm lengte dragen en houden.
  • Het resultaat is volledig natuurlijk ogend, niet te herkennen als virtuele haarstoppels.OPTISCHE HAARDICHTHEID


Micro Haar Pigmentatie (MHP) kan echte haarfollikels perfect nabootsen. Bij deze pigmentatietechniek worden minuscule puntjes pigment net onder het huidoppervlak op het hoofd gebracht. Deze behandeling wordt gebruikt om het haar optisch voller te laten lijken. Doordat de hoofdhuid met pigment puntjes wordt bedekt, krijgt uw haarcoupe namelijk een vollere uitstraling. LITTEKEN CAMOUFLAGE


Littekens (haartransplantatie)

Ondanks dat de technieken van haartransplantatie steeds beter zijn geworden, zijn er nog steeds specialisten en klinieken die hun patiƫnten achterlaten met littekenvorming op het hoofd.


Meestal is dat op het achterhoofd die meestal wordt gebruikt als donorgebied. Het komt ook voor dat de getransplanteerde haren niet groeien. Dit veroorzaakt inconsistentie in de haarstructuur en valt daardoor op.


Scalp Micropigmentatie of Micro Haarpigmentatie kan in deze situatie de littekens camoufleren en de dichtheid opvullen.

Tevens is microhaarpigmentatie een oplossing voor littekens veroorzaakt door een ongeluk of operatie. Door deze techniek worden littekens gecamoufleerd en onzichtbaar gemaakt.